Codrive Erpe-Mere

Wie ben ik

Ik ben Joran en ik ben gepassioneerd door auto's.
Mijn passie gaat verder dan alleen de auto's zelf. Ik maak er voor mezelf een sport van om zo perfect en correct mogelijk met elk voertuig te rijden rekening houdende met het steeds drukker wordende verkeer van vandaag de dag. Ik ben ook een fervent motorrijder. Ik ben in het bezit van een rijbewijs A, B en BE. Mijn keuze om met deze passies iets te gaan doen, lag dan ook voor de hand. Ik werd rijbegeleider.

Mijn doelstelling is om van jullie zelfzekere en veilige chauffeurs te maken. En dit op een persoonlijke manier en aangepast aan jouw kunnen. Zonder onnodige stress en in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Geen enkele rijles is dan ook dezelfde. Mijn grote pluspunt is dat u wel steeds dezelfde rijbegeleider hebt, waardoor er ook een vertrouwensband kan worden opgebouwd. Hoe groter jouw vertrouwen, hoe groter de slaagkans op het examen.

​Codrive Erpe-Mere is een filiaal van rijschool Codrive en is een rijschool die een doorgedreven opleiding op maat biedt voor zijn leerling bestuurders. "Passion for driving" is ons motto. Onze leerling bestuurders kunnen in een volledig uitgeruste leswagen met dubbele besturing op hun eigen tempo het autorijden onder de knie krijgen. 
Voor de ouders of andere begeleiders van de leerling bestuurders bieden wij vormingsmomenten aan op woensdag of zaterdag. Volg de data op onze website.

Jaarlijks volg ik de nodige bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in onze sector.

Ik ben lid van BeZeR, de beroepsvereniging voor zelfstandig rijinstructeurs.
image-270388-logo_jodrive_neutraal.jpg
image-placeholder.png
Rijschool Erpe-Mere,Aalst, Herzele Zottegem,...